JULESTUND info – julebrand som hylder fællesskabet og traditionerne.
87
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-87,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
INFORMATION OM JULESTUND

JULESTUND er et dansk brand, som designer og forhandler bæredygtige og miljøvenlige juleprodukter, for at fremme fællesskabet og hylde traditionerne.

Vi sætter pris det enkelte liv og de dyrebare stunder med familie og venner. Julen har for mange udviklet sig til at handle om forbrug og travlhed. Vores ønske er at vende udviklingen og i stedet dyrke et værdisæt, der bygger på medmenneskelighed, fællesskab, hygge og en tro på at selv de små ting gør en forskel.

 

JULESTUND kollektionen består af:
  • Julehæfte inkl. 24 klassiske julesalmer og sange samt juleevangeliet
  • Krea-/ gavepapir med mønstre
  • Gavemærker – unikke og håndmalede
  • Julekort – unikke og håndmalede
  • Julepynt – vedhæng udført af keramiker Karoline Illum

Find forhandlere her: JULESTUND forhandlere.

 

BAGGRUND

Ideen til et julebrand opstod da designer Christina Christensen, medejer af FRIDAJOHS design studio, første gang skulle holde jul i eget hus. Hun savnede sanghæfter som var enkelte, uden nisser og med et udvalg på mere end 10 julesalmer. Hun skabte derfor det første udkast til et sanghæfte og derefter har ideen udviklet sig.

 

Værdierne og visionerne for produkterne og aktiviteterne omkring julebrandet, udspringer alle af en målrettet bæredygtig tankegang, der prioriterer miljøet, fælleskab og dansk kunsthåndværk højt.

Produkterne bliver alle designet og udviklet i Danmark. Hvis muligt holdes produktionen af JULESTUND produkter i Danmark eller i de nærliggende lande – indenfor EU.

Julekort